Rabobank Clubkas Campagne 2017

Van 2 tot 22 mei kan er gestemd worden door leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Per post of via de email ontvang je een persoonlijke stemcode waarmee je vijf stemmen kunt uitbrengen op je favoriete clubs. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Wij willen jullie vragen om ook op VC HaVoC te stemmen zodat we samen op een gemakkelijke en leuke manier de clubkas kunnen spekken. Wij hopen dat jullie ook deze keer weer massaal op VC HaVoC willen stemmen, want "SAMEN BEREIK JE MEER".

Bedankt!

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Logo-van-Neerven.pngArtsConstructies.jpgDekkers-Fransen.jpgLuc en Cecile FB.jpgFormacco-logo.jpgBosrijschool.jpgKremers.jpgBriljant_optiek.jpglogo-weemen_nw.jpgSutmuller FB.jpglamuse.jpgIjs en Spijs FB.jpgvan_Gemert.pngGerardJanssen.JPGDn-Bekker-01.jpgschakenraad.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgPosthoorn.jpgJonkers .jpgBertVerweijenFB.jpgvoormijndier_RGB.jpgVan Eeden.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgthijssen.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgnabuurs elektro.jpgAbenreclame.jpgOOvB website.jpgMaassen FB.JPGautobedrijf Janssen.jpgDecoFences.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgAEC_Uden.JPGVerlinden.jpgJohn van de Pas.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgaalshof.jpgLaarakker FB.jpgSportcafe de Stappert.JPGBCP.jpgVerkerk-Verhuur.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp