Rabobank Clubkas Campagne 2017

Van 2 tot 22 mei kan er gestemd worden door leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Per post of via de email ontvang je een persoonlijke stemcode waarmee je vijf stemmen kunt uitbrengen op je favoriete clubs. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Wij willen jullie vragen om ook op VC HaVoC te stemmen zodat we samen op een gemakkelijke en leuke manier de clubkas kunnen spekken. Wij hopen dat jullie ook deze keer weer massaal op VC HaVoC willen stemmen, want "SAMEN BEREIK JE MEER".

Bedankt!

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Briljant_optiek.jpgvoormijndier_RGB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgJohn van de Pas.jpglamuse.jpgAEC_Uden.JPGnabuurs elektro.jpgLogo-van-Neerven.pngLaarakker FB.jpgWennekes.jpgDekkers-Fransen.jpgLogo Weemen FB.jpgVerkerk-Verhuur.jpgVerlinden.jpgBertVerweijenFB.jpgSutmuller FB.jpgGerardJanssen.JPGvan_Gemert.pngVan Eeden.jpgaalshof.jpgautobedrijf Janssen.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgKremers.jpgLuc en Cecile FB.jpglogo TTI.gifDS5-01.jpgBCP.jpgArtsConstructies.jpgAbenreclame.jpgPosthoorn.jpgOOvB website.jpgTeeuwissen FB.jpgHops Kwartierke.jpgDn-Bekker-01.jpgschakenraad.jpgthijssen.jpgFormacco-logo.jpgSportcafe de Stappert.JPGKlussenbedrijf Lamers.jpgDecoFences.jpgMaassen FB.JPGany_fc_eten_bij_de_buren.jpgBosrijschool.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgJonkers .jpgIjs en Spijs FB.jpg

Agenda

21 juni 2018
Jaarvergadering

22 juni 2018
Vrijwilligersfeest

25 augustus 2018
5 september 2018
Oefenwedstrijden