Rabobank Clubkas Campagne 2017

Van 2 tot 22 mei kan er gestemd worden door leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen. Per post of via de email ontvang je een persoonlijke stemcode waarmee je vijf stemmen kunt uitbrengen op je favoriete clubs. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Wij willen jullie vragen om ook op VC HaVoC te stemmen zodat we samen op een gemakkelijke en leuke manier de clubkas kunnen spekken. Wij hopen dat jullie ook deze keer weer massaal op VC HaVoC willen stemmen, want "SAMEN BEREIK JE MEER".

Bedankt!

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Dn-Bekker-01.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgArtsConstructies.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgOOvB website.jpglogo TTI.gifAbenreclame.jpgLuc en Cecile FB.jpgVerkerk-Verhuur.jpgschakenraad.jpgPosthoorn.jpgBosrijschool.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgBCP.jpglamuse.jpgSutmuller FB.jpgvoormijndier_RGB.jpgDS5-01.jpgDecoFences.jpgGerardJanssen.JPGaalshof.jpgSportcafe de Stappert.JPGBertVerweijenFB.jpgMaassen FB.JPGMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgnabuurs elektro.jpgKremers.jpgAEC_Uden.JPGLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgTeeuwissen FB.jpgVan Eeden.jpgLaarakker FB.jpgthijssen.jpgLogo Weemen FB.jpgWennekes.jpgJohn van de Pas.jpgBriljant_optiek.jpgVerlinden.jpgJonkers .jpgIjs en Spijs FB.jpgFormacco-logo.jpgvan_Gemert.pngautobedrijf Janssen.jpgHops Kwartierke.jpgLogo-van-Neerven.pngDekkers-Fransen.jpg

Agenda

21 januari 2018
Minitoernooi niveau 4t/m6 Haps

7 april 2018
Sponsordag

20 april 2018
Stroopwafelactie

21 april 2018
Afsluitingsfeest

25 april 2018
Mixtoernooi

25 t/m 27 mei 2018
HaVoC-kamp (onder voorbehoud)

21 juni 2018
Jaarvergadering