Resultaat P/D-wedstrijden

Helaas hebben de teams van HaVoC gisteren geen succes gehad bij de P/D-wedstrijden en moesten zij de meerdere erkennen in hun tegenstanders.
Dit betekent dat Dames 2 volgend jaar uitkomt in de 1e klasse en zich weer terug gaat proberen te knokken naar de promotieklasse. Dames 3 gaat in de 2e klasse opnieuw de strijd om het kampioenschap aan.

Het team van VC Volt dat onder licentie van HaVoC gespeeld heeft afgelopen seizoen heeft helaas ook geen promotie af kunnen dingen.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

schakenraad.jpgKremers.jpgvan_Gemert.pngJohan-de-Bruijn-LR.jpgautobedrijf Janssen.jpgAbenreclame.jpgLogo Weemen FB.jpgTeeuwissen FB.jpgBCP.jpgDS5-01.jpgVerkerk-Verhuur.jpgLuc en Cecile FB.jpglamuse.jpgDn-Bekker-01.jpglogo TTI.gifBertVerweijenFB.jpgBosrijschool.jpgSportcafe de Stappert.JPGOOvB website.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgLaarakker FB.jpgDekkers-Fransen.jpgJonkers .jpgLogo-van-Neerven.pngGerardJanssen.JPGnabuurs elektro.jpgFormacco-logo.jpgPosthoorn.jpgDecoFences.jpgMaassen FB.JPGVan Eeden.jpgvoormijndier_RGB.jpgVerlinden.jpgArtsConstructies.jpgBriljant_optiek.jpgHops Kwartierke.jpgaalshof.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgAEC_Uden.JPGIjs en Spijs FB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgWennekes.jpgSutmuller FB.jpgthijssen.jpgJohn van de Pas.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpg

Agenda

25 april 2018
Mixtoernooi

18 mei 2018
Seniorenactiviteit

25 t/m 27 mei 2018
HaVoC-kamp

21 juni 2018
Jaarvergadering