Resultaat P/D-wedstrijden

Helaas hebben de teams van HaVoC gisteren geen succes gehad bij de P/D-wedstrijden en moesten zij de meerdere erkennen in hun tegenstanders.
Dit betekent dat Dames 2 volgend jaar uitkomt in de 1e klasse en zich weer terug gaat proberen te knokken naar de promotieklasse. Dames 3 gaat in de 2e klasse opnieuw de strijd om het kampioenschap aan.

Het team van VC Volt dat onder licentie van HaVoC gespeeld heeft afgelopen seizoen heeft helaas ook geen promotie af kunnen dingen.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Verkerk-Verhuur.jpgLuc en Cecile FB.jpgDn-Bekker-01.jpgBertVerweijenFB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgVan Eeden.jpgIjs en Spijs FB.jpgFormacco-logo.jpgvan_Gemert.pngGerardJanssen.JPGHops Kwartierke.jpglamuse.jpgBosrijschool.jpgSportcafe de Stappert.JPGautobedrijf Janssen.jpgLogo Weemen FB.jpgAEC_Uden.JPGnabuurs elektro.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgPosthoorn.jpgKremers.jpglogo TTI.gifthijssen.jpgBriljant_optiek.jpgOOvB website.jpgaalshof.jpgMaassen FB.JPGArtsConstructies.jpgDecoFences.jpgWennekes.jpgLogo-van-Neerven.pngAbenreclame.jpgschakenraad.jpgBCP.jpgJonkers .jpgJohn van de Pas.jpgLaarakker FB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgDekkers-Fransen.jpgTeeuwissen FB.jpgDS5-01.jpgvoormijndier_RGB.jpgVerlinden.jpgSutmuller FB.jpg

Agenda

21 juni 2018
Jaarvergadering

22 juni 2018
Vrijwilligersfeest

25 augustus 2018
5 september 2018
Oefenwedstrijden