Resultaat P/D-wedstrijden

Helaas hebben de teams van HaVoC gisteren geen succes gehad bij de P/D-wedstrijden en moesten zij de meerdere erkennen in hun tegenstanders.
Dit betekent dat Dames 2 volgend jaar uitkomt in de 1e klasse en zich weer terug gaat proberen te knokken naar de promotieklasse. Dames 3 gaat in de 2e klasse opnieuw de strijd om het kampioenschap aan.

Het team van VC Volt dat onder licentie van HaVoC gespeeld heeft afgelopen seizoen heeft helaas ook geen promotie af kunnen dingen.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Briljant_optiek.jpgLuc en Cecile FB.jpgVerkerk-Verhuur.jpglamuse.jpgOOvB website.jpgSportcafe de Stappert.JPGJohan-de-Bruijn-LR.jpgnabuurs elektro.jpgIjs en Spijs FB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgFormacco-logo.jpgKremers.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgthijssen.jpgMaassen FB.JPGaalshof.jpgVan Eeden.jpgBertVerweijenFB.jpgSutmuller FB.jpglogo-weemen_nw.jpgAEC_Uden.JPGBosrijschool.jpgJonkers .jpgPosthoorn.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgDekkers-Fransen.jpgvoormijndier_RGB.jpgVerlinden.jpgschakenraad.jpgLogo-van-Neerven.pngJohn van de Pas.jpgautobedrijf Janssen.jpgGerardJanssen.JPGDn-Bekker-01.jpgArtsConstructies.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgvan_Gemert.pngBCP.jpgAbenreclame.jpgLaarakker FB.jpgDecoFences.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp