Resultaat P/D-wedstrijden

Helaas hebben de teams van HaVoC gisteren geen succes gehad bij de P/D-wedstrijden en moesten zij de meerdere erkennen in hun tegenstanders.
Dit betekent dat Dames 2 volgend jaar uitkomt in de 1e klasse en zich weer terug gaat proberen te knokken naar de promotieklasse. Dames 3 gaat in de 2e klasse opnieuw de strijd om het kampioenschap aan.

Het team van VC Volt dat onder licentie van HaVoC gespeeld heeft afgelopen seizoen heeft helaas ook geen promotie af kunnen dingen.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Posthoorn.jpgLuc en Cecile FB.jpgvoormijndier_RGB.jpgKremers.jpgBosrijschool.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgTeeuwissen FB.jpgthijssen.jpgautobedrijf Janssen.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgVerkerk-Verhuur.jpgJohn van de Pas.jpgAbenreclame.jpgDekkers-Fransen.jpgMaassen FB.JPGschakenraad.jpglogo TTI.gifLogo-van-Neerven.pngVerlinden.jpgAEC_Uden.JPGSportcafe de Stappert.JPGLaarakker FB.jpgIjs en Spijs FB.jpgFormacco-logo.jpgvan_Gemert.pngVan Eeden.jpgJonkers .jpgHops Kwartierke.jpgSutmuller FB.jpgaalshof.jpgLogo Weemen FB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgBriljant_optiek.jpglamuse.jpgArtsConstructies.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgBCP.jpgBertVerweijenFB.jpgOOvB website.jpgGerardJanssen.JPGDn-Bekker-01.jpgnabuurs elektro.jpgWennekes.jpgDecoFences.jpg

Agenda

28 november 2018
Pepernotentoernooi

2 januari 2019
Mixtoernooi

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp