Vrijwilligerssysteem

Een paar weken geleden hebben alle HaVoC'ers een mail ontvangen van het nieuwe vrijwilligerssysteem. Via deze mail kon je jezelf aanmelden, zodat je jezelf vervolgens kon inschrijven voor de verschillende activiteiten van het vrijwilligerssysteem.

Wellicht is deze mail in je ongewenste mail terecht gekomen en heb je hem niet gezien. Meld dit dan even per mail bij Gertie Wientjens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).   

Helaas moeten wij concluderen dat er tot nu weinig mensen hun account geactiveerd hebben in het systeem en dat de mensen die zich hebben aangemeld zichzelf nog niet hebben ingeschreven voor activiteiten. Dit is erg jammer, omdat we dit systeem juist hebben aangeschaft om het jullie makkelijker te maken. Het moet dan natuurlijk wel gebruikt worden!   

Mocht het nu zo zijn dat je problemen ervaart bij het aanmelden of gebruik van het systeem, meld dit dan bij Gertie Wientjens. Zij kan dan samen met jou gaan kijken wat er misgaat en eventuele problemen oplossen. Dit systeem gaat namelijk alleen maar werken als jullie er ook gebruik van maken! En het melden als het niet goed werkt!   

Verder staan er inmiddels wel al wat activiteiten op de planning waarvoor dringend hulp nodig is. Denk aan het minitoernooi op zondag 5 november. Het zou erg fijn als daar tijdig genoeg mensen voor inschrijven, zodat het toernooi voor onze jongste leden in Haps goed kan verlopen.   

Dus neem even kort de tijd om jezelf aan te melden op het vrijwilligerssysteem en schrijf je in voor de activiteiten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze club draaiende blijft! 

Bestuur HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Hops Kwartierke.jpgWennekes.jpgaalshof.jpgAbenreclame.jpgDS5-01.jpgBosrijschool.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgBertVerweijenFB.jpgPosthoorn.jpgVerlinden.jpgGerardJanssen.JPGAEC_Uden.JPGvoormijndier_RGB.jpgBriljant_optiek.jpgautobedrijf Janssen.jpgKremers.jpgOOvB website.jpgLogo-van-Neerven.pngJonkers .jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgLogo Weemen FB.jpgMaassen FB.JPGFormacco-logo.jpgDn-Bekker-01.jpgIjs en Spijs FB.jpgvan_Gemert.pnglogo TTI.giflamuse.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgLogo Auto Nabuurs met internetadres FB.jpgBCP.jpgVerkerk-Verhuur.jpgschakenraad.jpgDecoFences.jpgDekkers-Fransen.jpgJohn van de Pas.jpgSutmuller FB.jpgthijssen.jpgLaarakker FB.jpgArtsConstructies.jpgnabuurs elektro.jpgTeeuwissen FB.jpgSportcafe de Stappert.JPGKlussenbedrijf Lamers.jpgLuc en Cecile FB.jpgVan Eeden.jpg

Agenda

21 januari 2018
Minitoernooi niveau 4t/m6 Haps

7 april 2018
Sponsordag

20 april 2018
Stroopwafelactie

21 april 2018
Afsluitingsfeest

25 april 2018
Mixtoernooi

25 t/m 27 mei 2018
HaVoC-kamp (onder voorbehoud)

21 juni 2018
Jaarvergadering