havoc logo blauw met gele acthergrond smal

Inventarisatieformulieren volgend seizoen

Alle HaVoC'ers hebben een mail gekregen met daarin een link naar het inventarisatieformulier voor volgend seizoen. Het zou fijn zjin als iedereen het formulier uiterlijk 10 maart ingevuld heeft, zodat de Technische Commissie goed aan de slag kan met de teamindeling voor komend seizoen.
Mocht je de mail niet ontvangen hebben, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het kan zijn dat de mail in je spam-filter terecht gekomen is. Helaas gebeurt dit vaker met mails van HaVoC. Hier kunnen wij niets aan veranderen, dus het is belangrijk dat je regelmatig je spam-box checkt op mailtjes van HaVoC.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

aalshof.jpgLaarakker FB.jpgautobedrijf Janssen.jpgBosrijschool.jpgPosthoorn.jpgDekkers-Fransen.jpgvan_Gemert.pngAEC_Uden.JPGDecoFences.jpgschakenraad.jpgGerardJanssen.JPGVerlinden.jpglogo-weemen_nw.jpgBCP.jpgVan Eeden.jpgKremers.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgJohn van de Pas.jpgMaassen FB.JPGJohan-de-Bruijn-LR.jpgDn-Bekker-01.jpgnabuurs elektro.jpgSportcafe de Stappert.JPGlamuse.jpgVerkerk-Verhuur.jpgJonkers .jpgBertVerweijenFB.jpgthijssen.jpgOOvB website.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgArtsConstructies.jpgLuc en Cecile FB.jpgvoormijndier_RGB.jpgLogo-van-Neerven.pngFormacco-logo.jpgIjs en Spijs FB.jpgBriljant_optiek.jpgAbenreclame.jpgSutmuller FB.jpgNabuurs_auto.jpgFysioth_Cuijk_Centrum_logo.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitings-/jubilieumfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp

29 + 30 juni 2019
Jubileumweekend
in samenwerking met
Hapse Boys