havoc logo blauw met gele acthergrond smal

Kampioenen!!!

20180421 213220Meisjes A2 was op 14 april al kampioen geworden, doordat hun concurrent punten had laten liggen. Voor Meisjes A1 en Heren 1 was het zaterdag 21 april nog spannend, want zij moesten nog aan de bak om het kampioenschap binnen te slepen. Meisjes A1 moest om 12.30u aantreden tegen Avoc/HVC/VCM MA1, de directe concurrent, want zij stonden als nr. 2 op de ranglijst. De meiden moesten 2 punten pakken om zich kampioen te mogen noemen. En de eerste twee sets werden ook meteen gepakt, dus het kampioenschap was binnen!


Heren 1 was afhankelijk van hun concurrent Avance, want ze stonden gelijk in aantal punten, maar doordat de heren 1 set meer tegen hadden, zou Avance kampioen zijn als ze hetzelfde resultaat boekten op deze laatste wedstrijddag. Avance speelde om 17.00u en de heren om 18.30u. Er moest hoe dan ook gewonnen worden van Avoc/HVC/VCM H3 om kans te maken op het kampioenschap. De heren waren goed op dreef en wisten hun tegenstander met enig gemak te verslaan (4-0 winst). Er gingen tijdens de wedstrijd al geruchten dat Avance "maar" met 3-2 gewonnen zou hebben, maar dit was nog niet terug te zien in de NeVoBo-app. Gelukkig kwam het verlossende antwoord precies nadat de heren hun laatste punt hadden gemaakt. Het gehele publiek begon te zingen "Kampioenen, kampioenen!" en de heren hadden het nauwelijks door en konden het ook niet echt geloven. Maar het was echt waar! Daarna werd er natuurlijk nog goed gefeest in sportcafé De Stappert om deze kampioenschappen te vieren!

Het bestuur van HaVoC wil via deze weg alle kampioenen feliciteren met deze mooie prestatie! Maar natuurlijk ook de andere teams die ook een mooi resultaat hebben geboekt in hun eigen competitie. 

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Verlinden.jpgBriljant_optiek.jpgDecoFences.jpgPosthoorn.jpgFysioth_Cuijk_Centrum_logo.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgDekkers-Fransen.jpgvoormijndier_RGB.jpglogo-weemen_nw.jpgBosrijschool.jpgJohn van de Pas.jpgVan Eeden.jpgschakenraad.jpgKremers.jpgthijssen.jpgautobedrijf Janssen.jpgaalshof.jpgSportcafe de Stappert.JPGBCP.jpgAEC_Uden.JPGRobert_Graat_hovenier.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgAbenreclame.jpgMaassen FB.JPGany_fc_eten_bij_de_buren.jpgnabuurs elektro.jpgIjs en Spijs FB.jpgGerardJanssen.JPGlamuse.jpgvan_Gemert.pngMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgFormacco-logo.jpgLuc en Cecile FB.jpgArtsConstructies.jpgJonkers .jpgLaarakker FB.jpgLogo-van-Neerven.pngVerkerk-Verhuur.jpgOOvB website.jpgBertVerweijenFB.jpgNabuurs_auto.jpgSutmuller FB.jpgDn-Bekker-01.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitings-/jubilieumfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp

29 + 30 juni 2019
Jubileumweekend
in samenwerking met
Hapse Boys