havoc logo blauw met gele acthergrond smal

Oefenwedstrijden 2018

Hier vind je het programma van de oefenwedstrijden voor het komende seizoen. Je speelt meestal 1 dag thuis- en 1 dag uitwedstrijden.

 

Bij de thuiswedstrijden staat de naam van het team ingevuld om scheidsrechter te zijn. Spreek binnen je team af wie deze wedstrijd fluit (en evt. telt)! Het kan zijn dat je die dag, daardoor eerder in de sporthal moet zijn. Een enkele keer staat er al een naam van een scheidsrechter vernoemd. Dez zijn in het bezit van een scheidsrechtersdiploma. Voor de anderen nog in te vullen scheidrechters geldt: Het zijn "maar" oefenwedstrijden, het is geen enkel probleem als je niet in het bezit bent van een scheidsrechtersdiploma. Probeer elkaar allemaal te helpen in het oefenprogramma, zodat iedereen een leuke oefenwedstrijd heeft.

Alle teams van HaVoC die thuis spelen, zorgen dat ze een kwartier eerder aanwezig zijn op deze dagen, en bouwen zelf de netten en velden op en breken deze na afloop af. Ook zorgen de teams/coaches voor ontvangst van de tegenstanders. Dus wees ruim op tijd aanwezig in de sporthal.

Met vragen kun je terecht bij de Technische commissie.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Johan-de-Bruijn-LR.jpgschakenraad.jpgVerkerk-Verhuur.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgNabuurs_auto.jpgthijssen.jpgMaassen FB.JPGOOvB website.jpgVerlinden.jpgVan Eeden.jpgBriljant_optiek.jpgBosrijschool.jpgvoormijndier_RGB.jpgDn-Bekker-01.jpglamuse.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgnabuurs elektro.jpgSutmuller FB.jpgLaarakker FB.jpglogo-weemen_nw.jpgLuc en Cecile FB.jpgDekkers-Fransen.jpgaalshof.jpgLogo-van-Neerven.pngDecoFences.jpgautobedrijf Janssen.jpgJonkers .jpgFysioth_Cuijk_Centrum_logo.jpgBertVerweijenFB.jpgAEC_Uden.JPGGerardJanssen.JPGArtsConstructies.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgAbenreclame.jpgFormacco-logo.jpgPosthoorn.jpgIjs en Spijs FB.jpgSportcafe de Stappert.JPGany_fc_eten_bij_de_buren.jpgBCP.jpgvan_Gemert.pngJohn van de Pas.jpgKremers.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitings-/jubilieumfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp

29 + 30 juni 2019
Jubileumweekend
in samenwerking met
Hapse Boys