havoc logo blauw met gele acthergrond smal

Rabobank Clubkas Campagne 2018

De Rabobank Clubkas Campagne 2018 vindt dit jaar plaats van maandag 10 september tot en met vrijdag 28 september. Alle leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen ontvangen per post een persoonlijke stemcode die omstreeks 8 september op de deurmat valt. Ieder lid kan hiermee vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld er wordt ontvangen voor in de clubkas. In totaal krijg je vijf stemmen tot je beschikking, waarvan je er maximaal 2 op één club uit kunt brengen.

Wij willen jullie vragen om ook op HaVoC volleybalvereniging te stemmen, zodat we samen op een gemakkelijke en leuke manier de clubkas kunnen spekken.
Laat jouw stem niet verloren gaan en ook dat van anderen niet!

Informeer bij je opa’s/oma’s/buren of zij het stembiljet gebruiken, zo niet vraag of jij het mag hebben. Het zou toch zonde zijn als de stembiljetten niet gebruikt worden.
Wij hopen dat jullie ook deze keer weer massaal op HaVoC, Volleybalvereniging willen stemmen.


Alvast bedankt!!
Namens het bestuur van HaVoC

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Verkerk-Verhuur.jpgAEC_Uden.JPGSutmuller FB.jpgVan Eeden.jpgFysioth_Cuijk_Centrum_logo.jpgKremers.jpgIjs en Spijs FB.jpgPosthoorn.jpglogo-weemen_nw.jpgMaassen FB.JPGMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgVerlinden.jpgLogo-van-Neerven.pngBriljant_optiek.jpgDecoFences.jpgautobedrijf Janssen.jpgBertVerweijenFB.jpgvoormijndier_RGB.jpgschakenraad.jpgLuc en Cecile FB.jpgArtsConstructies.jpgnabuurs elektro.jpgthijssen.jpgDekkers-Fransen.jpgSportcafe de Stappert.JPGAbenreclame.jpgFormacco-logo.jpgLaarakker FB.jpgJonkers .jpgaalshof.jpgBosrijschool.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgOOvB website.jpgDn-Bekker-01.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgBCP.jpgJohn van de Pas.jpgGerardJanssen.JPGvan_Gemert.pnglamuse.jpgNabuurs_auto.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitings-/jubilieumfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp

29 + 30 juni 2019
Jubileumweekend
in samenwerking met
Hapse Boys