havoc logo blauw met gele acthergrond smal

Oliebollenactie gezellig en geslaagd!

20181231 105052Op oudjaarsdag was de traditionele oliebollenactie van HaVoC. Het was opnieuw een geslaagde en gezellige actie! En over de opbrengst mogen we zeker weer tevreden zijn!
Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet!
En natuurlijk bedanken wij ook Bakkerij D'n Bekker voor hun gastvrijheid en medewerking tijdens deze dag! En Verkerk Verhuur voor het beschikbaar stellen van de verkooptent!

Meer foto's zijn te vinden in het foto-album.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

GerardJanssen.JPGLaarakker FB.jpgschakenraad.jpgFysioth_Cuijk_Centrum_logo.jpgKremers.jpgSutmuller FB.jpgDn-Bekker-01.jpgVan Eeden.jpgOOvB website.jpgAEC_Uden.JPGJohan-de-Bruijn-LR.jpgthijssen.jpgMaassen FB.JPGKlussenbedrijf Lamers.jpgBCP.jpgvoormijndier_RGB.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgLuc en Cecile FB.jpgArtsConstructies.jpgDekkers-Fransen.jpgSportcafe de Stappert.JPGVerlinden.jpgIjs en Spijs FB.jpgBertVerweijenFB.jpglamuse.jpgNabuurs_auto.jpgAbenreclame.jpgJohn van de Pas.jpgnabuurs elektro.jpgDecoFences.jpgLogo-van-Neerven.pnglogo-weemen_nw.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgBosrijschool.jpgvan_Gemert.pngVerkerk-Verhuur.jpgPosthoorn.jpgJonkers .jpgFormacco-logo.jpgautobedrijf Janssen.jpgBriljant_optiek.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgaalshof.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitings-/jubilieumfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp

29 + 30 juni 2019
Jubileumweekend
in samenwerking met
Hapse Boys