havoc logo

Oliebollenactie gezellig en geslaagd!

20181231 105052Op oudjaarsdag was de traditionele oliebollenactie van HaVoC. Het was opnieuw een geslaagde en gezellige actie! En over de opbrengst mogen we zeker weer tevreden zijn!
Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet!
En natuurlijk bedanken wij ook Bakkerij D'n Bekker voor hun gastvrijheid en medewerking tijdens deze dag! En Verkerk Verhuur voor het beschikbaar stellen van de verkooptent!

Meer foto's zijn te vinden in het foto-album.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Logo-van-Neerven.pngFormacco-logo.jpgBriljant_optiek.jpgFysioth_Cuijk_Centrum_logo.jpgAEC_Uden.JPGaalshof.jpgBosrijschool.jpgschakenraad.jpgLuc en Cecile FB.jpgBCP.jpgLaarakker FB.jpgNabuurs_auto.jpgGerardJanssen.JPGVan Eeden.jpgVerkerk-Verhuur.jpglogo-weemen_nw.jpgautobedrijf Janssen.jpgJonkers .jpgvoormijndier_RGB.jpgnabuurs elektro.jpgAbenreclame.jpgSportcafe de Stappert.JPGDecoFences.jpgany_fc_eten_bij_de_buren.jpgJohn van de Pas.jpgKremers.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgIjs en Spijs FB.jpgArtsConstructies.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpglamuse.jpgDekkers-Fransen.jpgvan_Gemert.pngthijssen.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgPosthoorn.jpgBertVerweijenFB.jpgMaassen FB.JPGSutmuller FB.jpgDn-Bekker-01.jpgOOvB website.jpgVerlinden.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitingsfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp