havoc logo blauw met gele acthergrond smal

NOJK 2019

5 januari zijn we afgereisd naar Gennep om de voorrondes te spelen voor het NJOK. Ons team bestond uit: Britt Derks, Kirstie Geurts, Veerle Geurts, Fleur Graat, Anouk Lamers, Roos Peek, Suze vd Poel, Lieke Thijssen, Bente Thijssen en John Derks (coach). Na drie keer in december met elkaar getraind te hebben, konden de wedstrijden beginnen. We waren in de poule ingedeeld bij: Vocala , Longa ’59, Spiker en Voltena.IMG 20190105 WA0006

De eerste wedstrijd was tegen Vocala (Oeffelt, Rijkevoort, Beugen). We begonnen de wedstrijd vol overtuiging, maar soms was de servicedruk toch te hoog en kwam de pass niet waar hij moest komen, zodat we ook niet genoeg aan aanvallen toekwamen. Hierdoor verloren we deze set met 15-25.

De tweede set begonnen we goed en konden we de tegenstander goed bijhouden en onder druk zetten. Onze aanval werd beter en zo konden we deze set binnen halen met 25-22. De eerste setwinst was binnen.

De tweede wedstrijd moesten we het opnemen tegen Voltena (Nieuwendijk). Dit waren de Nederlands kampioenen van vorig jaar, de meeste komen in de reguliere competitie uit in de verschillende divisieklassen. We konden onze borst dus nat maken. Wij hadden niets te verliezen, zij wel, dus we zouden blij zijn met elk puntje dat we zouden halen. Helaas hebben we de eerst set verloren met 5-25.
Tijdens de kantwissel hebben we besproken dat we gingen proberen onze score te verdubbelen. De druk van de tegenstander bleef erg hoog, zowel met de service als met de aanval, maar door hard te werken ging het steeds beter en hebben we onze punten verdubbeld ten op zichte van de eerste set (doel gehaald), maar toch verloren we met 10-25 (wat toch een hele prestatie is).

De derde wedstrijd moesten we het opnemen tegen Spiker (Eerbeek). Na de nederlaag van de vorige wedstrijd stond de volgende tegenstander op het programma, hier waren we zeker van plan om meer punten binnen te halen. We begonnen sterk en hebben dit tijdens de rest van de set ook laten zien, service-pass liep beter, waardoor we ook beter konden aanvallen en zelfs het blok liet ons niet in de steek. Tegen deze sterke tegenstander hebben we toch de eerste set binnen kunnen halen met 25-22.
In het begin van de tweede set kwamen we niet onder de servicedruk van Spiker uit, waardoor we zelf geen punten konden maken, ook liep onze service niet goed, waardoor we meteen tegen een flinke tegenstand aankeken. Maar na de time-out hebben we elkaar weer flink opgepept en gingen we beter verdedigen en zelf ook de puntjes maken. Helaas kwam dit te laat en verloren deze set met 13-25.

En de vierde wedstrijd moesten we het opnemen tegen Longa ’59 (Lichtenvoorde). Tijdens de laatste wedstijd waren we nog moe gestreden van de vorige wedstrijd en konden we de organisatie niet meer op orde krijgen en gingen zelf steeds meer fouten maken. Wat we ook deden we kwamen niet meer in ons eigen spel en ritme. Deze wedstrijd verloren we dan ook met 9-25 en 13-25.

Al met al kunnen we toch terug kijken op een sportieve, leuke en leerzame dag. Met veel enthousiasme en inzet, werd er gevochten om elk punt en zijn we gestrand tot alleen de poulewedstrijden.

Uiteindelijk hebben we toch laten zien dat wij als HaVoC, als relatief kleine club ten op zichte van de andere clubs, met een jong team toch aardig kunnen volleyballen.

Social Media

Facebook button

Sponsoren

Sutmuller FB.jpgPosthoorn.jpglamuse.jpgschakenraad.jpgthijssen.jpgMotor- en autobedrijf Thoonen FB.jpgJohan-de-Bruijn-LR.jpgKremers.jpgIjs en Spijs FB.jpgFormacco-logo.jpgVerlinden.jpgnabuurs elektro.jpgNabuurs_auto.jpgJonkers .jpgautobedrijf Janssen.jpgSportcafe de Stappert.JPGMaassen FB.JPGBCP.jpglogo-weemen_nw.jpgArtsConstructies.jpgVerkerk-Verhuur.jpgGerardJanssen.JPGany_fc_eten_bij_de_buren.jpgDn-Bekker-01.jpgVan Eeden.jpgAEC_Uden.JPGOOvB website.jpgJohn van de Pas.jpgDekkers-Fransen.jpgRobert_Graat_hovenier.jpgBriljant_optiek.jpgBertVerweijenFB.jpgFysioth_Cuijk_Centrum_logo.jpgvoormijndier_RGB.jpgLogo-van-Neerven.pngvan_Gemert.pngBosrijschool.jpgaalshof.jpgDecoFences.jpgAbenreclame.jpgLuc en Cecile FB.jpgLaarakker FB.jpgKlussenbedrijf Lamers.jpg

Agenda

5 april 2019
Stroopwafelactie

6 april 2019
Afsluitings-/jubilieumfeest

1 mei 2019
Mixtoernooi

17 t/m 19 mei 2019
Jeugdkamp

29 + 30 juni 2019
Jubileumweekend
in samenwerking met
Hapse Boys