havoc logo blauw met gele acthergrond smal

Lidmaatschap en Contributie

Aanmelding

Je kunt je aanmelden bij HaVoC door het inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend op onderstaand adres in te leveren.
Klik hier voor het inschrijfformulier van Volleybalvereniging HaVoC

Will van Benthum
Burg. van Hultenstraat 3
5443 AP Haps
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie over de contributie kun je via dit e-mailadres opvragen.


Afmelding

Als je volgend seizoen geen lid meer van HaVoC wil zijn, dan dien je je lidmaatschap schriftelijk op te zeggen. Dit dient binnen 2 weken na bekendmaking van de teamsamenstelling voor het daaropvolgende seizoen te gebeuren. Vriendelijk verzoek je afmelding per mail te sturen naar de ledenadministratie van HaVoc: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In verband met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen is het van groot belang dat de ledenmutaties tijdig bekend zijn.

Voor afmeldingen die plaatsvinden na de bovengenoemde periode is HaVoC genoodzaakt de helft van de contributie te innen i.v.m. reeds gemaakte kosten. Bij afmelding na 1 september wordt het volledige contributiebedrag geïnd.


Restitutie van contributie

Restitutie van contributie is alleen mogelijk bij blessures langer dan 3 maanden of langdurige afwezigheid (minimaal 3 maanden en voor aanvang van het wedstrijdseizoen schriftelijk doorgeven aan ledenadministratie).
De regeling is dan als volgt: vanaf het moment van dat er niet getraind kan worden komen de trainingskosten te vervallen (variabele kosten). De verenigingscontributie (vast bedrag) wordt in rekening gebracht, je bent lid van een vereniging en je kunt meedoen aan de activiteiten van HaVoC.

Een aanvraag voor restitutie van de contributie met duidelijke vermelding van begin en einde van de blessureperiode kun je per mail indienen bij Maria Thijssen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..