Oefenwedstrijden 2019-2020

Geplaatst op 06 juli 2019

Hieronder vind je het programma van de oefenwedstrijden voor het komende seizoen.

Je speelt meestal 1 dag thuis- en 1 dag uitwedstrijden. Je team heeft met de technische commissie afgesproken hoeveel wedstrijden jullie spelen.

Bij de thuiswedstrijden staat de naam van een scheidsrechter of je team ingevuld om scheidsrechter te zijn.  Spreek binnen je team af wie deze wedstrijd fluit (en evt. telt)! Het kan zijn dat je die dag daardoor eerder in de sporthal moet zijn. Een aantal keren staat er al de naam van een scheidsrechter vernoemd. Voor de anderen nog in te vullen scheidrechters geldt: Het zijn "maar"oefenwedstrijden, het is geen enkel probleem als je niet in het bezit bent van een scheidsrechterdiploma. Probeer elkaar allemaal te helpen in het oefenprogramma, zodat iedereen een leuke oefenwedstrijd heeft.

Voor een aantal wedstrijden is nog niet alles duidelijk. Wanneer bekend is of jongens A wel of niet het volgende seizoen gaan spelen zal de driekamp in Best wel/niet doorgaan. Voor de uitwedstrijden van D2 en D3 tegen Skunk zijn nog wat onduidelijkheden. Deze info volgt nog later.

Alle teams van HaVoC die thuis spelen, zorgen dat ze een kwartier eerder aanwezig zijn op deze dagen, en bouwen zelf de netten en velden op en breken deze na afloop af.

Ook zorgen de teams/coaches voor ontvangst van de tegenstanders. Dus wees ruim op tijd aanwezig in de sporthal.

Met vragen kun je terecht bij de Technische Commissie.