A.s. zondag Hapse sportdag!

Geplaatst op 07 juni 2023

Zondag 11 juni vind de eerste Open Dag van de Haps Sportaanbieders plaats op sportpark De Berkte. Tijdens deze middag kan iedereen uit Haps en omstreken kennismaken met de sport- en beweegmogelijkheden die er in Haps te vinden zijn. Daarnaast zal het ook een gezellige dag worden voor alle leeftijden: van jong tot oud!

Om 12.30u wordt er gestart met een leuke opening die je zeker niet wilt missen! Daarna kun je de verschillende sportaanbieders bezoeken. Zij zullen laten zien wat hun sport- of beweegactiviteit inhoudt, maar ook antwoord geven op alle vragen die je hebt!

Bij iedere sportaanbieder krijg je een leuke verrassing, die je kunt verzamelen in een rugzakje (die je bij de opening krijgt). Maar ook moet je goed opletten tijdens de uitleg van de portaanbieders, want die informatie heb je nodig bij het eindspel waarin iedereen getest wordt op de opgedane kennis!

Om ervoor te zorgen dat je alle sportaanbieders kunt bezoeken, is de middag opgedeeld in tijdsblokken. Het is dan ook de bedoeling dat je na ieder tijdsblok doorgaat naar de volgende sportaanbieder.

We hopen op een grote opkomst op deze eerst Open Dag van de Hapse Sportaanbieders!

Namens de organiserende sportaanbieders,

Haju, Hapse Boys, HaVoC, Het Helende Huis, Heppie Joy, TV De Zoetsmeer, De Zelfkanthenneks