Fysiotherapie Cuijk Centrum sponsor HaVoC

Geplaatst op 07 oktober 2019

In 2019 is Fysiotherapie Cuijk Centrum sponsor geworden van HaVoC. Naast het sponsoren van de trainingspakken van Dames 2, hebben wij met de sponsorcommissie bekeken wat wij nog meer voor de club kunnen betekenen en dat heeft geresulteerd in een aantal afspraken.

Dames 1, Dames 2 en Heren 1 ondersteunen wij met fittesten en blessurebehandeling.

Daarnaast kunnen wij indien nodig en gewenst ook de andere leden van HaVoC (jeugd en senioren) begeleiden als er blessures zijn. Als een lid van HaVoC zich bij ons in de praktijk aanmeldt, dan zullen wij per lid een bedrag doneren aan de club.

Marjolein van der Sanden is de fysiotherapeut die de leden van HaVoC vooral zullen tegenkomen.
Zij is voor velen een bekend gezicht in Cuijk: afkomstig uit Cuijk, trainde zelf bij zwemvereniging Merlet waar zij zelf ook later trainster is geweest en sinds vele jaren is zij vaste medewerkster van Fysiotherapie Cuijk Centrum. Na de basisopleiding fysiotherapie behaalde ze eerst de Master in de Sportfysiotherapie en daarna de Master of Science in de Manueel therapie.

Vanaf het nieuwe seizoen zult u onze praktijk dus vaker tegenkomen in Haps. We zijn blij dat we tot overeenstemming zijn gekomen en zullen ons best doen om de spelers zo goed mogelijk te begeleiden.

Namens het team van Fysiotherapie Cuijk Centrum,

Daniëlle Busch
Fysiotherapeut en praktijkeigenaar