In Memoriam Perry Robins

Geplaatst op 15 januari 2023

Met verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons lid Perry Robins.

Enkele jaren geleden openbaarde zich bij Perry een ongeneeslijke ziekte, het perspectief was niet hoopvol. Toch ging hij positief de behandelingen in, hij genoot tussendoor volop van de vakanties met zijn gezin. Na een periode van hoop kwam enkele maanden geleden toch de terugslag. Hij heeft de oneerlijke strijd niet mogen winnen.

Perry was vanaf 2013 lid van de sponsorcommissie, een taak die hij met grote betrokkenheid en toewijding vervulde. Mede door hem hebben wij een sponsorbestand waar we trots op kunnen zijn.
Daarnaast heeft Perry Dames 2 een aantal jaren gecoacht. 
Enkele jaren geleden trok het volleybal hem aan, hij werd speler van Heren 3, vanwege corona heeft hij helaas weinig wedstrijden kunnen spelen.

Afgelopen jaar werd Perry als waardering voor al hetgeen hij voor HaVoC als vrijwilliger in de afgelopen jaren heeft betekend uitverkoren als Vrijwilliger van het jaar.

Onze eerste gedachten gaan uit naar Marja, Sven en Anne, Manouk en Thomas, familie en velen die hem dierbaar waren. Zij zullen zeker kracht putten uit de mooie herinneringen die Perry achterlaat.

Bestuur HaVoC