Zonnig jeugdkamp in Nieuw-Bergen!

Geplaatst op 15 mei 2023

Afgelopen weekend was het kamp voor de jeugdleden van HaVoC. De mini's CMV3 en CMV6 en de aspiranten van Meisjes C1 hebben tijdens dit weekend zich vermaakt in de blokhut 't Degensven in Nieuw-Bergen.

Vrijdag werd er gestart met een 'ontgroening', knutselen voor de mini's, een quiz met opdrachten voor de aspiranten en een spannend nachtspel!

Zaterdag begonnen we de dag met ochtendgymnastiek en een lekker ontbijtje! Daarna werd er gevolleybald, estafette gedaan en een lekker soepje gegeten bij de lunch. Daarna moest iedereen aan de bak bij de zeskamp. Na een lekker frietje speelden de mini's een smokkelspel en de aspiranten 'Ik hou van Holland'. De dag werd gezamenlijk afgesloten bij het kampvuur met marsmellows en warme chocolademelk.

Zondag moest er alweer opgeruimd worden, maar was er ook nog tijd om te volleyballen en 'Levend Stratego' te spelen. Na de bekendmaking van het beste circus team van het weekend was het tijd om weer naar Haps terug te gaan.

Foto's zijn te vinden in het foto-album.

De kids van CMV hebben op zondag een stukje geschreven over hoe zij het kamp ervaren hebben. Deze stukjes kun je via deze link lezen.

De meiden van MC1 hebben een TikTok-filmpje gemaakt. Deze kun je hier bekijken.