Afscheid bestuursleden Harrie van Boekel en Anne van Bergen

Geplaatst op 15 juni 2024

Tijdens de algemene ledenvergadering op vrijdag 14 juni hebben we afscheid genomen van twee bestuursleden: Harrie van Boekel en Anne van Bergen.

Anne heeft de afgelopen 5 jaar de PR-Activiteitencommissie vertegenwoordigd in het bestuur. Ze heeft 8 jaar lang in de PR-activiteitencommissie gezeten. Het afgelopen seizoen heeft ze de overstap gemaakt naar de Technische Commissie, omdat daar de versterking hard nodig was (en nog steeds is). Ze heeft daarom ook besloten om het bestuur te verlaten, zodat ze haar tijd kan investeren in de Technische Commissie. 
Anne, bedankt voor jouw bijdrage aan het bestuur! En fijn dat je jouw steentje blijft bijdragen als lid van de Technische Commissie.

De afgelopen 10 jaar is Harrie onze voorzitter geweest. Zoals hij gisteren zelf vertelde tijdens zijn afscheidswoordje heeft hij in die 10 jaar hoogte- en dieptepunten meegemaakt, maar is hij wel van onze club gaan houden! 
Met zijn betrokkenheid bij de club op alle fronten heeft hij veel voor ons betekend. Daarom zullen wij hem zeker gaan missen.
Harrie, bedankt voor jouw inzet voor HaVoC!

Door het vertrek van Anne en Harrie waren er twee posities vacant in het bestuur. De algemene ledenvergadering heeft ingestemd met de verkiezing van Yvet Martens (als bestuurslid namens PR-activiteitencommissie) en Robert Heester (als voorzitter). 
Wij wensen beiden veel succes en plezier in het bestuur!