Fysiotherapie Cuijk Centrum verlengt sponsorcontract

Geplaatst op 22 december 2022

Fysiotherapie Cuijk Centrum heeft het contract met HaVoC verlengd waar wij uiteraard erg blij mee zijn. De sponsoring is tweeledig en betreft als eerste trainingspakken voor Dames 4 & inspeelshirts voor zowel Heren 1 als Dames 1.
Daarnaast verzorgt sport- en manueel fysiotherapeut Marjolein van der Sanden verschillende keren tijdens het seizoen de warming-up met kracht oefeningen voor Dames 1. Hierbij wordt er rekening gehouden met aspecten die voor volleybal belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld sprongkracht en snelheid. Als aanvulling hierop heeft er aan het begin van het seizoen ook nog een preventie check plaats gevonden bij alle speelsters van Dames 1 om gericht advies te geven ter preventie van blessures. Hoog niveau volleybal vraagt veel van het lichaam en daarbij is goede begeleiding uiterst belangrijk, we zijn dan ook blij met de adviezen van Marjolein.

Fysiotherapie Cuijk Centrum is er natuurlijk niet alleen voor Dames 1, ze staan klaar voor alle leden van HaVoC en iedereen is vrij om een afspraak te plannen mocht je met lichamelijke klachten kampen of advies willen hebben. Vergeet dan niet aan te geven dat je lid bent van HaVoC!

HaVoC is blij en trots dat Fysiotherapie Cuijk Centrum aankomende jaren nog aan onze vereniging verbonden blijft.