Nieuwe update m.b.t. Corona- virus

Geplaatst op 25 maart 2020

Beste HaVoC’ers,

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben, zijn de nieuwe richtlijnen van het RIVM van kracht tot 1 juni. In navolging daarvan heeft de NeVoBo besloten om tot 1 juni alle wedstrijden en trainingen geen doorgang te laten vinden. Wij volgen de NeVoBo in dit besluit.

We begrijpen dat het voor iedereen heel vervelend is dat er zolang niet getraind en gespeeld kan worden. Vooral omdat het seizoen dan in principe al helemaal voorbij is. Maar er gaat natuurlijk niets boven de gezondheid van iedereen.
Eind mei gaan we als bestuur bekijken hoe we dan verder gaan. Dat ligt ook aan de richtlijnen die dan weer zullen gelden. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Ook alle andere activiteiten zoals de sponsordag, afsluitingsfeest, stroopwafelactie en jeugdkamp worden geannuleerd. De sponsordag, afsluitingsfeest en jeugdkamp vervallen voor dit seizoen.

Tijdens het openingsfeest zullen we er een extra groot feest van maken om te vieren dat we dan weer mogen volleyballen.
Degenen die zich hadden opgegeven voor het kamp kunnen binnenkort het geldbedrag in een envelop in de brievenbus verwachten.
We zijn van plan om de stroopwafelactie in september te organiseren. Hierover volgt tegen die tijd meer informatie.

Daarnaast zijn wij ook beheerder van het beachveld in Haps. Op verzoek van de gemeente willen wij bij jullie aangeven dat het ook niet de bedoeling is om gebruik te maken van het beachveld in deze periode.

Bestuur HaVoC Haps