Volleybal sportspeeltuin

Geplaatst op 28 januari 2024

Bij HaVoC is het idee ontstaan om een volleybal sportspeeltuin te gaan starten. De sportspeeltuin is voor kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar. Tijdens de lessen zijn de kinderen vooral lekker aan het spelen en bewegen waarbij ze ongemerkt aan hun motorische vaardigheden werken. In de regio zijn er al vergelijkbare initiatieven gestart met positieve reacties. HaVoC is natuurlijk een volleybalvereniging en tijdens de lessen willen we ook spelletjes met volleybal erin verwerken.

Nu zijn we benieuwd of er in Haps (en eventueel omgeving) animo is voor kinderen in leeftijd 4-6 jaar om deel te nemen aan de volleybal sportspeeltuin. Het idee is om de sportspeeltuin te organiseren op zaterdag ochtend. Dit natuurlijk nog wel even onder voorbehoud. Als er interesse is horen we dit graag via een mailtje naar: tc@vc-havoc.com. Mogelijk dat we voor de zomervakantie al een aantal proeflessen kunnen organiseren.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn dan horen we dat ook graag! Dit kan via bovenstaande mail of er kan eventueel contact opgenomen worden met Anne van Bergen (06-31166404).