HaVoC'er van het jaar 2024

Geplaatst op 31 maart 2024

Op het afsluitingsfeest wordt inmiddels traditiegetrouw ook de HaVoC'er van het jaar bekend gemaakt.

Dit jaar is de keuze gevallen op iemand die zich al jarenlang inzet voor HaVoC. Het is eigenlijk vreemd dat hij nog niet eerder HaVoC'er van het jaar is geworden. Hij heeft in het bestuur gezeten, was onderdeel van de toernooicommissie, is sinds 2013 lid van de sponsorcommissie en bouwt inmiddels alweer heel wat jaren de velden op tijdens wedstrijddagen in Haps. Genoeg reden dus om Geon Roelofsen uit te roepen tot HaVoC'er van het jaar 2024!

Na de onthulling van de HaVoC'er van het jaar gaf onze voorzitter aan dat hij na 10 jaar voorzitterschap na dit seizoen afscheid neemt van het bestuur. Sinds 2019 is hij ook voorzitter van de sponsorcommissie. Daarnaast heeft hij een belangrijke bijdrage gehad in het contact met andere verenigingen (zowel volleybalverenigingen als Hapse verenigingen) wat ondere andere geresulteerd heeft in een heel mooi jubileum samen met de Hapse Boys en de Hapse sportdag.
Verder is hij regelmatig zichtbaar bij de activiteiten en wedstrijden van HaVoC en zeer betrokken en geïnteresseerd in HaVoC, maar ook de mensen van de club.
Daarnaast heeft hij ook belangrijke bijdrage geleverd aan de "digitalisering" van onze vereniging met een M365-abonnement, nieuwe website en een webshop.
Dit alles heeft de rest van het bestuur doen besluiten om ook Harrie van Boekel uit te roepen tot HaVoC'er van het jaar 2024!

(Meer foto's zijn te vinden in het foto-album.)